Диана Димитрова обяви, че ще подаде нова жалба. Днес, 05.05.2023, входирахме

...
Диана Димитрова обяви, че ще подаде нова жалба. Днес, 05.05.2023, входирахме
Коментари Харесай

Диана Димитрова смени адвоката? 

Диана Димитрова разгласи, че ще подаде нова тъжба. 

" Днес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя юрист господин Христо Ботев. Надявам се, че повърхностното следствие ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си. Вярвам в обективните дейности на Прокуратурата! ", написа актрисата в своя Фейсбук профил видя Sofia24.bg. 

Впечатление прави, че актрисата е сменила юриста си. 

Димитрова упрекна Юлиан Вергов, че е нанесъл побой над нея по времето на фотосите на сериала " Откраднат живот ", а прокуратурата се самосезира. 

Припомняме, че до преди по-малко от месец бранител на актрисата беше някогашният правосъден министър Антон Станков. 

Дори се появиха клюки, че юристът има връзка с Димитрова, които разгневиха юриста. 

" Създаде се сериозен дискомфорт. И със брачната половинка ми имах диалог, и с децата ми, които са на 10 и 12 година Знаете какъв брой са " положителни " децата в учебно заведение и бях задължен да ги предупредя. Имаше и неминуем диалог с нейните родители, и с моите. Имаше и забележки, и подхилквания от сътрудниците ", съобщи Станков.

Той разяснява случая на Димитрова и означи, " че голяма част от публичните реакции са били несъответстващи и незадълбочени ".

" Опитват се да вършат паралели с #Me too, само че там водещ е сексът, а тук няма такова нещо. Не можем да приказваме за домашно принуждение, тъй като не е такова. Диана Димитрова е квалифицирана като разбивачка на фамилии, само че въпреки всичко би трябвало да има семейство, по смисъла на закона, с цел да е разрушено. Доколкото аз знам такова няма ", разяснява юристът. 

Още не се знае каква е повода Димитрова да смени Станков с юрист Христо Ботев.

Остава мистерия дали някогашният правосъден министър продължава да оказва помощ на актрисата. 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР